Per Norin öppnar nya krogar

Nu kommer Stockholm och Mälardalen att få nöjet och glädjen med 15 nya krogar som kommer att etableras av Per Norin. Det är krogkedjan Harrys som fortsätter att expandera från Upplands Väsby in till Stockholm. 

31670-japanese-restaurantDet är i ett pressmeddelande som vi nu kan läsa om att krogkedjan Harrys kommer att etableras i Stockholm med omnejd och med det öppna upp 15 nya restauranger som Per Norin kommer att vara etableringsansvarig för. Uppdraget som Per kommer att få är att utöka restaurangnätet från Stockholm till Mälardalen och den 11 december kommer den första restaurangen att öppnas. Och i pressmeddelandet säger Per följande:

”Harrys befinner sig i en spännande fas och den här uppgiften känns väldigt inspirerande. Jag ser fram emot att kunna erbjuda fler orter möjligheten att upptäcka Harrys nya koncept som tydliggörs i allt från design och inredning till fokus på svensk, vällagad mat”

Förhoppningsvis kommer det att bli en succé för krogkedjan och förhoppningen är att både få lokala besökare men även få många turister som är i Stockholm och upplever staden. För Stockholm är verkligen en perfekt stad att resa till och uppleva – fler gånger. Med https://www.stockholmshotell.com/ostermalm/hotell-stureplan/ är det enkelt att finna boende och vill du gå ut och äta så finns snart Harrys, men det finns även många andra bra krogar. Tänk bara på att inte chansa om du vill äta på lite finare ställe utan boka i förväg. Några andra bra ställen du inte bra missa är Farang samt Flippin burger. Två bra ställen, olika prisklass och mat som som är grymma på sina sätt.